Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Снощи покарахме на един светофар заедно с Мурджев./К.Величков към 18,30 вечерта/
    Свирнах,но не ме видя.Снимах го ,но снимката не се получи мн добре.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• кой е колегата с червена 155 с номер С 2846...?
      Беше засечен на 24 по Цариградско а аз бях с един Опел
      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
        кой е колегата с червена 155 с номер С 2846...?
        Беше засечен на 24 по Цариградско а аз бях с един Опел
        Сигурно е Бобби
        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Днес околи 20:00 на бул.Хан Кубрат в Надежда сива 146 номера мисла, че беше 0301 или 0103 не съм сиг нещо такова е
          Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
          Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Днес след обед на "Пещерско шосе" една 147 -ца с кърджалийска регистрация като, че ли ми свирна с клаксон.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
              Днес в 16:10 по Дойран мина една светла 159SW.Вдигнах му ръка в последния момент, защото ми се видя като колегата mury.
              Аз бях,но и аз те видях в последния момент,инае аз там живея

Снощи покарахме на един светофар заедно с Мурджев./К.Величков към 18,30 вечерта/
              Свирнах,но не ме видя.Снимах го ,но снимката не се получи мн добре.
              Не съм те видял въобще
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Днес покрай ОМВ Враца мина монтанска 156 SW с номер М 98.. ВА черна на цвят.
                VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Преди малко nmushnikov цъкаше с дългите на светофара на 'Баумакс' с Мултипла-та.На изхода на Ст.Загора посока Казанлък тъмна 156 ФЛ СТ 6669 ** малко след него 166 сребриста,ама не запомних номера ѝ.

Comment

• Сиво GTV с Великотърновски номер ВТ 2628 засечено днес на влизане в Атина. Бяха млади момчета.
                    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

• Вчера в ранния следобед на излизане от Доспат се разминах със синьо смолянско ГТВ с немалък заден спойлер.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Днес Мариан го засекох на Сливница и Кн. Величков, но той май не ме видя, че бяхме в различни посоки, а нали има мантинела.
                        Та поздрави и весело посрещане на новата година. Това се отанся за всички

Comment

• Днеска , около 20ч и 15 мин. , тъмносиньо или черно ГТ с гръцки номера, ама явно се ориентираше добре и от това съдя, че е наш, не ми даде да го изпреваря и до кръстовището на бул. Европа отнесе много попържни,естствено на гръцки, щото езика им е много описателен и богат в това отношение.
                          Там естествено го отнесох на леда и до Люлин си подсвикжахме и подсвяткахме. После се поздравихме на светофара и той зави към Люлин, а аз отпраших напред!
                          Да си признава кой е!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ziko засечен ей сега из квартала . Явно празнува тук нейде

И една софийска бордо 164 ТС фейс
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Вчера към 1 часа на обед пред Била Бояна засечен колега със стикер на клуба и култовото вече K&N
                              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                              BMW 328i

Comment

• Днес вечерта някъде около 00:30-тина минути в квартал Младост във Враца бе паркиран Лексуса на J_I_V_K_O, но не мога да се сета за името на улицата, но тя е успоредна на тази, която е до училище "В. Левски".
                                VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                                Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Working...
                                X